5000 L

Bij MM Regenwaterput Plaatsen bieden wij betonnen ondergrondse opvangputten voor het recupereren van regenwater. Het regenwater dat wordt opgevangen, is uitermate geschikt voor het gebruik in de wasmachine en het toilet, omdat het veel zachter is dan leidingwater. Ook kan het regenwater worden gebruikt voor het wassen van voertuigen, onderhoud van de woning en besproeien van de tuin.

Voordelen

Onze regenwaterputten zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, variërend van 1500 tot 20000 liter. Voor grotere volumes kunnen de regenputten aan elkaar worden gekoppeld met behulp van speciale rubberen moffen en PVC-buizen of via een hevelsysteem aan de bovenkant.

De capaciteit van de regenwaterput kan worden bepaald op basis van het dakoppervlak, de regio en de dagelijkse hoeveelheid regenwater die wordt gebruikt.

Totale Oplossing

Bij onze regenwaterputten wordt een opzetstuk geleverd voor de aansluiting van toevoer en afvoer en voor het op hoogte brengen van het mangat. We raden aan om het regenwater te zuiveren voordat het in de regenwaterput terechtkomt. Dit kan worden gedaan door middel van een aangepaste filterput.

Kies voor MM Regenwaterput Plaatsen en profiteer van de voordelen van regenwaterrecuperatie. Bespaar op uw waterkosten en draag bij aan een duurzame leefomgeving.

Contact

Voor vragen, contacteer ons vrijblijvend.